Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μεταφραστές Καλαμάτα

: 3 αποτελέσματα
Ψαρών 9, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Μεταφράσεις
2ο ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Αθηνών 82, Καλαμάτα, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - τηλ.: 2721088404
Δημοσθένους 7, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Μεταφράσεις , Διερμηνείς
Στόχος του γραφείου είναι να παρέχει ακριβείς και αξιόπιστες μεταφράσεις τηρώντας τις προθεσμίες παράδοσης. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο έμπειρων, αξιόπιστων και εξειδικευμένων εξωτερικών συνεργατών, οι οποίοι μεταφράζουν πάντα προς τη μητρική τους γλώσσα και στον τομέα εξειδίκευσής τους. Το γραφείο αναλαμβάνει μεταφράσεις γενικού περιεχομένου, αλλά και εξειδικευμένες μεταφράσεις σε διάφορους τομείς (κείμενα νομικά, ιατρικά, τεχνικά, εκπαιδευτικά, τουριστικά κ.ά). - Αναλαμβάνουμε μεταφράσεις στις παρακάτω γλώσσες: - Αγγλικά, Γερμανικά, Αλβανικά, Αραβικά, Αρμένικα, Βουλγαρικά, Γαλλικά, Γεωργιανά, Δανέζικα, Ιαπωνικά, Ιρλανδικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Λετονικά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Ουκρανικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Σερβικά, Σλοβακικά, Σλοβενικά, Σουηδικά, Τούρκικα, Τσέχικα, Φινλανδικά κ.ά.
Αγίου Δημητρίου 13, δίπλα στο νέο Δημαρχείο, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Μεταφράσεις
  • Επίσημες μεταφράσεις εγγράφων -
  • Μεταφράσεις νομικών, οικονομικών, ιατρικών, τεχνικών και τουριστικών κειμένων. -
  • Επιμέλεια μετάφρασης -
  • Διεκπεραίωση αιτήσεων υποψηφίων φοιτητών σε πανεπιστήμια στο εξωτερικό - Αποκλειστικότητα περιοχής όσον αφορά στις εγγραφές σε πανεπιστήμια της Βουλγαρίας. Συνεργαζόμαστε απευθείας με όλα τα διαπιστευμένα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και οι σχετικές με την εγγραφή του φοιτητή μεταφράσεις μας, επικυρώνονται από το Προξενικό Τμήμα της Πρεσβείας της Βουλγαρίας στην Αθήνα ή από το Υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας και είναι αποδεκτές από όλα τα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας. -
  • Διεκπεραίωση εγγράφων που προορίζονται για χρήση στο εξωτερικού ή από το εξωτερικό στην Ελλάδα.

- Γλώσσες μετάφρασης: Αγγλικά, Αλβανικά, Αραβικά, Βουλγαρικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Γεωργιανά, Δανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρουμάνικα, Ρώσικα, Ολλανδικά, Ουκρανικά, Πολωνικά, Σέρβικα, Σλοβάκικα, Σουηδικά, Τσέχικα κ.α.

Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Μεταφράσεις θα βρεις τα πάντα για τη μετάφραση σε Καλαμάτα. Από μεταφράσεις ιατρικές, πτυχίων, πιστοποιητικών, νομικές μέχρι μεταφράσεις λογοτεχνικές. Οι καλύτεροι μεταφραστές σε Καλαμάτα είναι συγκεντρωμένοι εδώ.
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Μεταφράσεις Μεσσηνίας Μεταφράσεις