Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Προκάτ Σπίτια Ελλάδα

: 116 αποτελέσματα
Πόγραδετς 34, Περιστέρι, 12136, ΑΤΤΙΚΗΣ
Κεραμοσκεπές , Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων , Ξυλουργικές Εργασίες , Προκάτ Σπίτια , Στέγες
 • Προκατασκευασμένα Σπίτια -
 • Λυόμενα σπίτια -
 • Προσθήκη κτηρίου -
 • Κεραμοσκεπές -
 • Πέργκολες / κιόσκια -
 • Στέγες -
 • Στεγανοποιήσεις Στεγών -
 • Έπιπλα κουζίνας και μπάνιου -
 • Ειδικές κατασκευές -
 • Ξυλουργικές εργασίες
1ο χλμ. Λεωφόρου Μαρκοπούλου - Λαυρίου, προέκταση Αττικής Οδού, Μαρκόπουλο, 19003, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια , Ξύλινα Σπίτια
H canadian homes έφερε στην Ελλάδα την τεχνογνωσία για κατασκευές κτηρίων με ξύλινο φέροντα οργανισμό το 1966, με έδρα τη Λ. Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή. Με τους πλέον έμπειρους και εξειδικευμένους αρχιτέκτονες, μηχανικούς και τεχνικό προσωπικό στο χώρο, πρωτοστατεί πάντα στις εξελίξεις των ξύλινων κατασκευών. Η σημασία που επέδειξε στη μελέτη, τον σωστό σχεδιασμό, την αναζήτηση ποιοτικών υλικών και εφαρμογών την κατέστησε σημείο αναφοράς, όπου η ονομασία Canadian Homes αποτελεί συνώνυμο αυτής της κατασκευής. Θεωρούμε σημαντικό ότι οι περισσότεροι πελάτες μάς επέλεξαν διότι γνώρισαν από τρίτους την αξιοπιστία κατασκευών μας ηλικίας πλέον των 30 και 40 ετών. Κατασκευές που είναι φιλικότερες στον άνθρωπο και στο περιβάλλον ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν μέγιστη αντισεισμική συμπεριφορά, ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία.
17o χλμ. Θεσσαλονίκης - Περαίας, περιοχή Αεροδρομίου Μακεδονία, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια , Ξύλινα Σπίτια
 • Προκάτ οικίες με υψηλές προδιαγραφές -
 • Χαμηλή τιμή κατασκευής οικίας -
 • Μεγάλη αντοχή στο χρόνο -
 • Στεγανότητα κατασκευής -
 • Θερμοηχομόνωση -
 • Αντισεισμική προστασία -
 • Μικρός χρόνος παράδοσης -
 • Οικολογικά υλικά κατασκευής
34ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, Νέα Πέραμος Αττικής, 19006, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια , Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων

Η Παπαηλίας Κατασκευαστική εξειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση μιας σειράς καινοτόμων επισκευαστικών και κατασκευαστικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που διακρίνονται για την ποιότητα, την αισθητική, την ασφάλεια και την ενεργειακή οικονομία τους. Πιο συγκεκριμένα προσφέρουμε τις κάτωθι υπηρεσίες.

Υπηρεσίες Λιανικής σε Ιδιώτες:

 • Κατασκευή νέων ενεργειακών κτηρίων, με το θερμομονωτικό σύστημα “Θερμομπλόκ”. -
 • Ενεργειακή αναβάθμιση υπαρχόντων κτηρίων με θερμομονωτικές ταρατσόπλακες “Θερμοπάκ” (στέγη). -
 • Ενεργειακή αναβάθμιση υπαρχόντων κτηρίων με θερμομονωτικές πλάκες πρόσοψης “Θερμοπάκ” (πρόσοψη).

Υπηρεσίες Χονδρικής σε Επαγγελματίες:

 • Πώληση επεξεργασμένου σιδήρου, ρομποτικά διαμορφωμένου με το σύστημα “SPIRA” -
 • Πώληση του θερμομονωτικού συστήματος κατασκευής “Θερμομπλόκ”, καθώς και δωρεάν παροχή τεχνογνωσίας πάνω στην εγκατάστασή του. -
 • Πώληση θερμομονωτικών ταρατσόπλακων “Θερμοπάκ”, καθώς και δωρεάν παροχή τεχνογνωσίας για την άρτια τοποθέτησή τους. -
 • Πώληση θερμομονωτικών πλακών πρόσοψης “Θερμοπάκ”, καθώς και δωρεάν παροχή τεχνογνωσίας για την άρτια τοποθέτησή τους.
Οινόφυτα, Άγιος Δημήτριος, Βιομηχανική περιοχή, Οινόφυτα, 32011, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Προκατασκευές Οικοδομικών Έργων , Μεταλλικές Κατασκευές , Προκάτ Σπίτια , Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες , Αλεξίσφαιρα Προϊόντα & Είδη
Διαθέτουμε προϊόντα έτοιμα προς χρήση (προκαθορισμένες διαστάσεις) και άλλα που κατασκευάζουμε στα μέτρα σας. Επιλέξτε αυτά που σας συμφέρουν! - Εξειδικευμένες στεγαστικές λύσεις: Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με τον εξυπνότερο τρόπο και τα κατάλληλα υλικά, τις ανάγκες στέγασης που επιθυμείτε, στα μέτρα σας. - Ιδιωτική και δημόσια ασφάλεια: Αλεξίσφαιρα φυλάκια, Panic Rooms. (η EUROtrade είναι εγκεκριμένος κατασκευαστής του ΝΑΤΟ (NAMSA N Cage Code G2071). - Εργοτάξιο: Εργοταξιακοί οικίσκοι, Εργοταξιακά κτήρια έως 3 ορόφους. - Αθλητισμός: Δημοσιογραφικά θεωρεία, Αποδυτήρια, Χώροι Υγιεινής. - Φορητές στεγαστικές λύσεις: Εκδοτήρια εισιτηρίων, Κιόσκια πληροφοριών, Φορητά γραφεία, Καταστήματα, Οικίες. - Έτοιμες διαστάσεις: Πολυεστερικοί οικίσκοι G.R.P. σε πολλές διαφορετικές διαστάσεις με άψογο φινίρισμα και άριστο σχεδιασμό. Εύκολα στη μεταφορά και εγκατάσταση πλήρως προσαρμόσιμα σε προωθητικές ανάγκες. Κατάλληλα για κάθε εφαρμογή! Εκδοτήρια εισιτηρίων, Popup shops, Info kiosk, Καταστήματα, Γραφεία, Καντίνες, Φυλάκια, Χώροι Υγιεινής, Αποδυτήρια.
Ηράκλειο, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Μεταλλικές Κατασκευές , Προκάτ Σπίτια , Σκάλες
 • Μεταλλικές κατασκευές -
 • Μεταλλικές σκάλες -
 • Μεταλλικά κτήρια -
 • Βιομηχανικά κτήρια -
 • Υποστυλώσεις -
 • Επεκτάσεις κτηρίων -
 • Ψυκτικοί θάλαμοι
Εργοστάσιο
44ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Μέγαρα, 19100, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια
Η εταιρία μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου κατασκευή και τοποθέτηση της κατοικίας σας και δραστηριοποιείται με γνώμονα τον σεβασμό προς τον πελάτη και την αξιοπιστία στις κατασκευές.
Εισαγωγές Τροχοβιλών
Παλαιά Εθνική Οδός Πατρών - Αθηνών 33, Έναντι Lidl, Ακταίο, 26500, ΑΧΑΪΑΣ
Προκάτ Σπίτια
Η τροχοβίλα είναι μια έξυπνη και οικονομική λύση για εξοχική ή και μόνιμη κατοικία, καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένη και έτοιμη να κατοικηθεί από την ίδια κιόλας ημέρα που θα εγκατασταθεί στο χώρο σας. Οι τροχοβίλες μας είναι σε άριστη κατάσταση και η μεταφορά τους γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την τροχοβίλα που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.
Τροχοβίλες
54ο χλμ Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Έξοδος Πανόραμα, Κινέτα, 19100, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια
O' Hara
Οι τροχοβίλες O' Hara, μάρκα ομίλου Beneteau, κατασκευάζονται στην Γαλλία και αποτελούν εναλλακτική λύση μόνιμης,εξοχικής ή ενοικιαζόμενης κατοικίας σε camping αφού διαθέτουν όλες τις ανέσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, παροχή γκαζιού, ηλεκτρικές συσκευές, θέρμανση, θερμοηχομόνωση, πλήρη επίπλωση και αναμφισβήτιτα υψηλή αισθητική με αέρα Γαλλικής φινέτσας. Με ασύγκριτη κατασκευή, υλικά εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες, με σχεδιασμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου υψηλής αισθητικής αλλά και εργονομίας, οι τροχοβίλες O' Hara υπερέχουν ξεκάθαρα.
Εργοστάσιο
Μαρκόπουλο, Μαρκόπουλο - Βιομηχανική Περιοχή, 19003, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια
H καινοτόμα κατασκευή των σπιτιών της εταιρείας Κοφινάς έχει σήμερα αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί από διεθνείς οργανισμούς όπως το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έχει εκπλήξει ειδικούς και επιστήμονες διεθνούς εμβέλειας ( Π. Καρύδης: ομότιμος καθηγητής Ε.Μ.Π., Γ. Χουλιάρας: Διδάκτωρ σεισμολογίας και ερευνητής εθνικού αστεροσκοπείου, Χ. Μουζάκης: επίκουρος καθηγητής Ε.Μ.Π., Κ. Σπυράκος: Διευθυντής εργαστηρίου αντισεισμικής τεχνολογίας Ε.Μ.Π. ). Η χρήση Σουηδικής και Φινλανδικής ξυλείας ως κύριο δομικό υλικό καθιστά την κατοικία πλήρως οικολογική.
Έκθεση
22ο χλμ Λεωφόρου Μαρκοπούλου, Κορωπί, 19400, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια
H καινοτόμα κατασκευή των σπιτιών της εταιρείας Κοφινάς έχει σήμερα αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί από διεθνείς οργανισμούς όπως το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έχει εκπλήξει ειδικούς και επιστήμονες διεθνούς εμβέλειας ( Π. Καρύδης: ομότιμος καθηγητής Ε.Μ.Π., Γ. Χουλιάρας: Διδάκτωρ σεισμολογίας και ερευνητής εθνικού αστεροσκοπείου, Χ. Μουζάκης: επίκουρος καθηγητής Ε.Μ.Π., Κ. Σπυράκος: Διευθυντής εργαστηρίου αντισεισμικής τεχνολογίας Ε.Μ.Π. ). Η χρήση Σουηδικής και Φινλανδικής ξυλείας ως κύριο δομικό υλικό καθιστά την κατοικία πλήρως οικολογική.
Μόνιμες Κατοικίες - Μεζονέτες
10ο χλμ Εθνικής Οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, Κατερίνη, 60100, ΠΙΕΡΙΑΣ
Προκάτ Σπίτια
Η εταιρία προκατασκευασμένων κατοικιών Family house Ι Αβραμίδης Κ Αβραμίδου ΕΠΕ μπήκε δυναμικά στον χώρο των κατοικιών με μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες πρωτόγνωρες στη χώρα μας. Προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Από την πρώτη στιγμή της δραστηριοποίησής της έθεσε ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση. Οι πελάτες μας επιβεβαιώνουν την πρωτοποριακή δουλειά μας καθώς οι λεπτομέρειες και η άριστη ποιότητα υλικών και κατασκευής προσφέρουν μοναδικότητα, άνεση και ζεστασιά στα σπίτια τους. Ποιότητα υλικών υλικό φυσικό, υγιεινό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με τεράστια αντοχή στον χρόνο και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως ο δυνατός ήλιος και ανθεκτικό στο νερό.
Ξύλινες Προκατασκευασμένες Οικίες
Βαθύ Αυλίδας, Βαθύ Αυλίδας, 34150, ΕΥΒΟΙΑΣ
Προκάτ Σπίτια
Ξύλινα σπίτια, κατοικίες ξύλου.
6ο χλμ Ηρακλείου - Μοιρών, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Προκάτ Σπίτια
Οι λόγοι που οι πελάτες μας έχουν επιλέξει τα προκάτ σπίτια της ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ είναι οι εξής: η παράδοση σε 3 μήνες, η δυνατότητα ελεύθερου σχεδίου και επιλογής σε τετραγωνικά μέτρα και διαρρύθμιση, τα άριστα υλικά μας που παρέχουν υψηλή ηχομόνωση, υγρομόνωση και θερμομόνωση, η μεγάλη διάρκεια ζωής, η δυνατότητα επιλογής τρόπου παράδοσης ( ημιτελής - πλήρης ), η δυνατότητα χρηματοδότησης από τράπεζα της αρεσκείας σας.
Άδενδρο, Άδενδρο, 57007, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Προκάτ Σπίτια
Ευρωπαϊκές κατοικίες ποιότητας, ξύλινα σπίτια με οικολογικά υλικά, ξύλινες κατασκευές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Πέργκολες, κιόσκια, τραπεζόπαγκοι.
Λυόμενα Σπίτια - Βίλες
4ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών, Πλησίον Εργοστασίου Γκίλλα, Κόρινθος, 20100, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Προκάτ Σπίτια
Σαβάλια & 71ο χλμ Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου, Αμαλιάδα, 27200, ΗΛΕΙΑΣ
Προκάτ Σπίτια
6ο χλμ Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών, Ιωάννινα, 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Προκάτ Σπίτια
Εργοστάσιο
Ειρήνης και Φιλίας 98, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Προκάτ Σπίτια
Ταχύτητα κατασκευής. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της προκατασκευής είναι ότι συνδυάζει το μικρό χρόνο ολοκλήρωσης του έργου με το χαμηλό κόστος. Προκαθορισμένο κόστος. Σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός, ότι το κόστος προκαθορίζεται με ακρίβεια από την αρχή, δίνοντας έτσι την δυνατότητα του ορθού προϋπολογισμού, αποκλείοντας μελλοντικές δυσάρεστες εκπλήξεις.
Προκατασκευασμένα Κτίρια
Ερυθρού Σταυρού 1-3, Λάρισα, 41221, ΛΑΡΙΣΑΣ
Προκάτ Σπίτια
Σελίδα:
1 2 3 4 5 6
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Προκάτ Σπίτια μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Προκάτ Σπίτια σε Ελλάδα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.