Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Τζάκια Κέρκυρα - Κατασκευή, Καθαρισμός, Μετατροπή Τζακιών σε Κέρκυρα

: 5 αποτελέσματα
Σιδέρη Αριστοτέλη 47-49, Όπισθεν Ιόνιου Πανεπιστημίου, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τζάκια
Αντλίες θερμότητας – Heat pumps: Η πιο σύγχρονη, αποδοτική και εύκολη μέθοδος θέρμανσης είναι διαθέσιμη μέσα από τις πιο μεγάλες και αποδοτικές εταιρείες του χώρου. Οποιαδήποτε εγκατάσταση καλοριφέρ, Fan Coil , ενδοδαπέδια κ.ά. μπορεί σήμερα να χρησιμοποιήσει μία αντλία θερμότητας μέσης ή υψηλής θερμοκρασίας, και να εξοικονομήσει άμεσα έως και 70% από τα έξοδα θέρμανσης και Ζεστού Νερού Χρήσης. - Ήλιος… Ηλιακά… Ηλιακοί Θερμοσίφωνες… Τίποτα πιο φθηνό από το δωρεάν. Ο Ήλιος στην Ελλάδα μάς δίνει απλόχερα την ενέργειά του και χωρίς καμία χρέωση. Εσείς δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε έναν ηλιακό θερμοσίφωνα, ένα ηλιακό σύστημα βεβιασμένης κυκλοφορίας ΖΝΧ ή ακόμα και ένα ηλιακό σύστημα υποβοήθησης της θέρμανσης ώστε να απολαύσετε δωρεάν ζεστό νερό όλο το χρόνο. - Οποιαδήποτε και αν είναι η σκέψη σας, οποιαδήποτε και αν είναι η εφαρμογή που θέλετε να πραγματοποιήσετε, για οποιαδήποτε κατασκευή έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και τα συνεργεία για να σας την πραγματοποιήσουμε. Εσείς απλά επικοινωνήστε. - OIKOFIRE Όλη η γνώση και η εμπειρία από το 1991, στη διάθεσή σας.
Ενεργειακά Τζάκια - Αερόθερμα Τζακιών
Ρόδα, Καρουσάδες, 49081, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τζάκια
Εθνική Οδός Παλαιοκαστρίτσας, Κέρκυρα - Σολάρι, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τζάκια
Έχουμε διδαχθεί την τέχνη της κατασκευής ενός παραδοσιακού χειροποίητου τζακιού από τον καλύτερο μάστορα του νησιού, που θέλοντας να συνεχιστεί η τέχνη του χειροποίητου τζακιού μάς έμαθε όλα τα μυστικά. Παράλληλα, μπορούσαμε να αναλάβουμε και τη διακόσμηση ενός τζακιού. Έχοντας αυτή τη γνώση αλλά και τη διάθεση, κοιτούσαμε από κοντά όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον χώρο των ενεργειακών τζακιών θεωρώντας τα ως την καλύτερη δυνατή λύση για την οικονομική θέρμανση ενός σπιτιού. Κάναμε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, ωστόσο θέλοντας να παρουσιάσουμε στους πελάτες μας πολλές εναλλακτικές επιλογές όσον αφορά τα σχέδια.
Κατασκευή - Τοποθέτηση και Εμπόριο Τζακιών Ξύλου και Pellet
Έναντι Κέντρου Υγείας, Λευκίμμη, 49080, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τζάκια
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τζάκια ανοιχτού τύπου, ενεργειακά, καλοριφέρ, σόμπες, ψησταριές, φούρνους και αξεσουάρ σύγχρονων προδιαγραφών και άριστης ποιότητας υλικών.
Εμπόριο και Τοποθέτηση Ενεργειακών Τζακιών - Φούρνων - Ψησταριών
Εθνική Οδός Πέλεκα 25, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τζάκια
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Με τις τιμές του πετρελαίου στα…ουράνια, η λύση είναι μία: επιστροφή στην παράδοση με τζάκι! Έτοιμοι για κατασκευή, καθαρισμό, επισκευή, μετατροπή απλού τζακιού σε ενεργειακό. Εσύ βάζεις τον χώρο κι εμείς τον ειδικό στα τζάκια σε Κέρκυρα: ενεργειακά, οικολογικά, χωρίς καπνό - καμινάδα, ηλεκτρικά, προπανίου, φυσικού αερίου, βιοαιθανόλης, ενεργειακά τζάκια με υψηλή απόδοση. Όπως κι αν το προτιμάς, εμείς έχουμε τους ειδικούς στα τζάκια σε Κέρκυρα. Κρύο; Καιρός για τζάκι!
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Τζάκια Κέρκυρας Τζάκια