Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Διαιτολόγοι Καβάλα

: 9 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Δαγκλή 8, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Διαιτολόγοι

Με κλειδί την εξατομίκευση και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση παρέχεται διατροφική εκπαίδευση τόσο σε φυσιολογικές όσο και σε κλινικές περιπτώσεις. - - Παρέχονται επίσης μετρήσεις:

 • Βάρους -
 • Μάζας σκελετικών μυών -
 • Μάζας λιπώδους ιστού -
 • Συνολική ποσότητα υγρών σώματος -
 • Άλιπου ιστού -
 • Ποσοστού λίπους -
 • Τμηματική ανάλυση άλιπου & λιπώδους ιστού για κάθε ένα από τα 5 τμήματα (δεξί άνω άκρο, αριστερό άνω άκρο, κορμός, δεξί κάτω άκρο, αριστερό κάτω άκρο) -
 • Έλεγχος λιπώδους ιστού & μυϊκής μάζας
Δαγκλή 4, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Διαιτολόγοι
 • Διατροφικής υποστήριξη σε Φυσιολογικές και Παθολογικές καταστάσεις -
 • Διατροφική Υποστήριξη σε παιδιά, εφήβους, αθλητές, εγκυμοσύνη. -
 • Μέτρηση ολικού / τοπικού Λίπους, Μυϊκής μάζας και Νερού στο σώμα -
 • Μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού (BMR) -
 • Προσδιορισμός ενυδάτωσης / αφυδάτωσης -
 • Υπηρεσία απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω SKYPE όταν δεν είναι εφικτές οι δια ζώσης συνεδρίες λόγω χρόνου ή απόστασης.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Φιλικής Εταιρείας 8Β, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Διαιτολόγοι
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Βενιζέλου Ελευθερίου 26, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαχείριση Βάρους, Παχυσαρκία, Κλινική Διατροφή, Αθλητική Διατροφή, Διαχείριση Σακχαρώδους Διαβήτη τύπου 1, Διατροφή Παιδιών και Εφήβων, Εγκυμοσύνη και Θηλασμός, Ανάλυση Σύστασης Σώματος.
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Βενιζέλου Ελευθερίου 49, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Διαιτολόγοι
Τμήμα αντιμετώπισης παχυσαρκίας. Τμήμα κλινικής διαιτολογίας (σακχαρώδη διαβήτη, υπερχοληστερολαιμίας, δυσλιπιδαιμιών, γαστρεντερολογικών νοσημάτων, νεφροπαθειών κ.λπ.). Τμήμα σώματος (κυτταρίτιδα, σύσφιξη, λεμφικό μασάζ). Τμήμα παιδικής και εφηβικής διαιτολογίας. Τμήμα εγκυμοσύνης και θηλασμού. Τμήμα αθλητικής διατροφής και αθλητικών ομάδων. Παροχές: Έλεγχος βάρους. Μέτρηση βασικού μεταβολισμού. Λιπομέτρηση. LPG endermologie. Μασάζ κυτταρίτιδας και λεμφικό. Αξιολόγηση των ανθρωπομετρικών σας χαρακτηριστικών. Αξιολόγηση συμπεριφορών που αυξάνουν το βάρος. Διατροφική εκπαίδευση. Έλεγχος ερεθίσματος. Αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Φιλελλήνων 26, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Δαγκλή 8, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Διαιτολόγοι
Εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής. Ειδικά προγράμματα για ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες όπως παιδιά, εγκυμονούσες, θηλάζουσες, αθλητές ( προετοιμασία, αγώνες ) αλλά και διατροφική υποστήριξη σε υγιή άτομα.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Φιλικής Εταιρείας 8, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Διαιτολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Η αύξηση της παχυσαρκίας μεγαλώνει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πάρα πολλά ανθυγιεινά φαγητά και συνήθως δεν ακολουθούμε ένα διαιτολόγιο με υγιεινές επιλογές. Έτσι πολλοί άνθρωποι δυσανασχετούν με το περιττό βάρος και προσπαθούν να αδυνατίσουν.
Κάποιοι μπορεί να επιλέξουν να ακολουθήσουν εξαντλητικές δίαιτες πιστεύοντας πως θα χάσουν πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα, ή ακόμα και να δοκιμάσουν τεχνικές με βάση τις οποίες κόβουν γεύματα πιστεύοντας ότι έτσι θα αδυνατίσουν εύκολα.
Δυστυχώς, οι περισσότερες από αυτές τις δοκιμές δε πετυχαίνουν, καθώς το άτομο δεν ακολουθεί ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο με αποτέλεσμα να πεινάει και έτσι να εμπίπτει σε διατροφικούς πειρασμούς.

Η καλύτερη επιλογή για να καταφέρουμε να απαλλαχθούμε μόνιμα από τα περιττά κιλά, είναι να ζητήσουμε τη συμβουλή ενός διαιτολόγου σε Καβάλα. Οι λόγοι για να απευθυνθούμε σε κάποιον ειδικό διατροφής, είναι πολλοί:

1) Οι διαιτολόγοι δημιουργούν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, ανάλογα με τις ανάγκες και τις διατροφικές συνήθειες του καθενός. Διαφορετικό πρόγραμμα για παράδειγμα θα ακολουθήσει ένας άντρας, διαφορετικό μια γυναίκα και φυσικά εντελώς διαφορετικό ένα παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα παχυσαρκίας και έχει κριθεί απαραίτητη η μείωση των κιλών του.

2) Ο διαιτολόγος θα μας βοηθήσει όχι μόνο να χάσουμε βάρος, αλλά και να ακολουθήσουμε και να διατηρήσουμε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Συμβάλλει δηλαδή, στο να γίνει συνήθεια η υγιεινή διατροφή και όχι αγγαρεία απλώς για την απώλεια των περιττών κιλών.

3) Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια των περιττών κιλών αλλά και η διατήρηση του βάρους σε βάθος χρόνου. Οι διαιτολόγοι μας δείχνουν πώς να διατηρήσουμε το επιθυμητό μας βάρος, διανύοντας ένα χρονικό διάστημα στο οποίο κάνουμε συντήρηση των κιλών μας.


Ανεξάρτητα από την απώλεια κιλών, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους είναι πιθανόν τα επισκεφτούμε έναν διαιτολόγο:

1) Αύξηση του βάρους/ Αύξηση Μυϊκής Μάζας: Περιπτώσεις που κάποιος θέλει να αυξήσει τη μυϊκή του μάζα και πρέπει να ακολουθήσει εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

2) Διατροφή Εγκυμοσύνης / Διατροφή Θηλασμού: Συγκεκριμένες οδηγίες για σωστή διατροφή κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού, έτσι ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες συγκεκριμένωων θρεπτικών συστατικών.

3) Κλινικές Παθήσεις: Εξατομικευμένη διατροφή για άτομα με κάποια κλινική πάθηση, όπως πχ ο διαβήτης.


Οποιοσδήποτε λοιπόν και εάν είναι ο λόγος επίσκεψης, δε μένει παρά να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους διαιτολόγους σε Καβάλα.
Ο κοροναϊός είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό θέμα συζήτησης, παντού. Όμως, ακόμα ξέρουμε πολύ λίγα γι’ αυτόν, για το πώς θα προφυλαχθούμε και πως θα τον αντιμετωπίσουμε. Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, δεν υπάρχει κάποιο τρόφιμο ή συμπλήρωμα διατροφής που αποδεδειγμένα μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσουμε από το COVID2019. Ωστόσο, το να έχουμε ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα, μπορεί να μας βοηθήσει στην αντιμετώπιση, όπως και σε όλες τις ιώσεις. Σύμφωνα λοιπόν με τον British Dietetic Association, μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να βελτιώσει την ψυχολογία μας. Η διατροφή αυτή περιλαμβάνει: 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα. Ιδανικά, θέλουμε τα φρούτα και λαχανικά που θα καταναλώσουμε, να έχουν διαφορετικά χρώματα, ώστε να προσλάβουμε ποικιλία αντιοξειδωτικών ουσιών. Τρόφιμα που αποτελούν καλές πηγές πρωτεΐνης, όπως για παράδειγμα κρέας, ψάρι και θαλασσινά, γαλακτοκομικά. Τρόφιμα που αποτελούν καλές πηγές σιδήρου, όπως
Η κα. Μίαρη Παναγιώτα, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, μας εξηγεί πως τα πιστεύω μας κατα τη διάρκεια της δίαιτας μας μπορούν να επηρεάσουν και να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα... Αρχικά χρειάζεται να δοθεί μια ερμηνεία για το τι είναι η «πεποίθηση», ενώ στη συνέχεια θα κατανοήσετε με ποιόν τρόπο εμπλέκεται στην προσπάθειά μας να χάσουμε λίπος, και με ποιόν τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας  ώστε να αλλάξει τις αρνητικές πεποιθήσεις που στέκονται εμπόδιο στην προσπάθειά μας. Η «πεποίθηση» είναι η απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτό που πιστεύει ή ισχυρίζεται κανείς ισχύει πραγματικά, ενώ στο σύνολό τους οι πεποιθήσεις αποτελούν το σύνολο των αρχών στις οποίες καθένας πιστεύει με σταθερότητα.  Για παράδειγμα, μια πεποίθηση η οποία μπορεί να συνδέεται με την διατροφή και η οποία στέκεται εμπόδιο στην προσπάθειά μας για δίαιτα μπορεί να είναι η εξής: «Έφαγα περισσότερο φαγητό από όσο έπρεπε, συνεπώς χάλασα τη δίαιτα, άρα αφού την χάλασα δεν έχει νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ…» και ως εκ
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Διαιτολόγοι Καβάλας Διαιτολόγοι