Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Διαιτολόγοι Κέρκυρα

: 25 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Ιωάννη Θεοτόκη 23Α, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Είναι συνεργάτης του Food Blog Mamameli.gr και συμμετέχει με ενημερωτικές ομιλίες στο Κέντρο Στήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κέρκυρας και στη Σχολή Γονέων της Μητρόπολης Κέρκυρας. - Συνεχίζει να ενημερώνεται για τις επιστημονικές εξελίξεις παρακολουθώντας συνέδρια και σεμινάρια στον τομέα της διατροφής με τελευταία εκπαιδευτικά αντικείμενα τη vegan διατροφή και το Health Coaching. - Διατροφική Αξιολόγηση - Ρύθμιση και έλεγχος σωματικού βάρους - Αλλαγή διατροφικών συνηθειών - Health Coaching - Απώλεια και Πρόσληψη βάρους - Ισορροπημένη Διατροφή - Χορτοφαγία - Παιδική και Εφηβική παχυσαρκία - Διατροφικές Διαταραχές - Κλινικές και Παθολογικές Καταστάσεις: - Σακχαρώδης Διαβήτης, Υπέρταση, Υπερχοληστεριναιμία, Υπερτριγλυκεριδαιμία, Αναιμία, Καρδιαγγειακές Παθήσεις, Οστεοπόρωση, Γαστρεντερικές Διαταραχές, Σπαστική Κολίτιδα, Δυσκοιλιότητα, Πεπτικές Διαταραχές - Εγκυμοσύνη και Θηλασμός - Αθλητική Διατροφή - Μετρήσεις: - Τμηματική ανάλυση σώματος (Μυϊκής μάζας - Λιπώδους ιστού) - Μέτρηση σύστασης σώματος: - Λιπώδους μάζας - Σπλαγχνικού Λίπους - Άλιπης μάζας - Μυϊκής μάζας - Ολικού νερού σώματος εξωκυτταρικού / ενδοκυτταρικού
Εθνική Οδός Παλαιοκαστρίτσας 40, Κέρκυρα - Σολάρι, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
 • Λιπομέτρηση και τμηματική ανάλυση σώματος (inbody 120) -
 • Αθλητική διατροφή (σωστή ενυδάτωση, συμπληρώματα κ.α.) -
 • Διατροφικές διαταραχές (νευρική ανορεξία, νευρική βουλιμία, αδηφαγική διαταραχή) -
 • Παιδική διατροφή (σωστή ανάπτυξη) -
 • Κλινικές περιπτώσεις (γαστρεντερικά, διαβήτης, καρδιαγγειακά, κ.ά.) -
 • Διατροφή εγκύου και θηλάζουσας (λήψη συμπληρωμάτων, παρακολούθηση εξέλιξης βάρους κ.ά)
Κύπρου 29, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
 • Υγιεινή διατροφή -
 • Παχυσαρκία -
 • Παιδική και εφηβική ηλικία -
 • Διατροφή κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης και θηλασμού -
 • Διατροφή αθλητών -
 • Συμβουλές διατροφής σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας -
 • Νευρική Βουλιμία-Νευρική ανορεξία -
 • Αυτοάνοσα ?
Λ. Αλεξάνδρας 39 & Θεοτόκη Γεωργίου, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
 • Απώλεια – Πρόσληψη Βάρους -
 • Παιδική – Εφηβική Παχυσαρκία -
 • Εγκυμοσύνη – Θηλασμός – Εμμηνόπαυση -
 • Αθλητική Διατροφή -
 • Διατροφική εκπαίδευση γονέων -
 • Υποθυρεοειδισμός – Υπερθυρεοειδισμός -
 • Διατροφικές Διαταραχές -
 • Τροφικές δυσανεξίες -
 • Οστεοπόρωση -
 • Κλινικές παθήσεις -
 • Σακχαρώδης Διαβήτης -
 • Καρδιαγγειακή Νόσος -
 • Υπερλιπιδαιμίες (αυξημένη χοληστερίνη, τριγλυκερίδια) -
 • Νεοπλασίες -
 • Υπέρταση -
 • Γαστρεντερικές Παθήσεις -
 • Αναιμία Χρόνια -
 • Νεφρική Ανεπάρκεια
Βροκίνη Λ. 3, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι

Ο Εξοπλισμός - Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται, πάντα κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη και όπου κρίνεται απαραίτητο, είναι τα παρακάτω:

 • Πλήρη ανάλυση του διατροφικού και ιατρικού ιστορικού. -
 • Ημερολόγιο τροφίμων. -
 • Μέτρηση περιφέρειας μέσης/γοφών. -
 • Ζυγομέτρηση και μέτρηση ύψους. -
 • Λιπομέτρηση για ανάλυση σύστασης σώματος. -
 • Μέτρηση βασικού μεταβολισμού για να δούμε τις καύσεις σε κατάσταση ηρεμίας με ένα σύγχρονο μηχάνημα. -
 • Μέτρηση καύσεων θερμίδων στην καθημερινή σας δραστηριότητα με εξειδικευμένο μηχάνημα. -
 • Υπέρηχος που ελέγχουμε τα επίπεδα του υποδόριου λίπους, του επιπλέον λίπους και της μυικής μάζας. - Ισορροπημένη διατροφή και ευεξία - Στάδια Ζωής-Παιδική και εφηβική ηλικία - Διατροφή και παθήσεις - Διατροφή για αθλητές - Διατροφή για Χορτοφάγους - Διαδικτυακές συνεδρίες απώλειας βάρους (μέσω e-mail/skype) - Ομαδικές συνεδρίες απώλειας βάρους 3-5 ατόμων
Διαιτολόγος
Σιδάριο, Καρουσάδες, 49081, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Μαρκορά Γερασίμου 34, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Κέντρο δίαιτας και διατροφής.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Δονάτου Δημουλίτσα 76-78, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Καββαδά Δημητρίου 24, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Κλινικός Διαιτολόγος
Ευγενίου Βουλγάρεως 61, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Θεοτόκη Ιωάννου 27-29, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Ρόδα, Καρουσάδες, 49081, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Πτυχιούχος διαιτολόγος, διατροφολόγος.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Μητροπολίτου Μεθοδίου 11, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Σαμαρά Σπύρου 2, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Studio Κλινικής θεραπευτικής Διατροφής
Δημουλίτσα Δονάτου 10, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Κλινική προληπτική θεραπευτική διατροφή, διαιτολογία. Διατροφική υποστήριξη σε όλες τις φάσεις ζωής παιδιών, ανάπτυξης, ενίσχυσης, ανοσοποιητικού γυναικών, κύηση, θηλασμός, κλιμακτήριος, αθλητική διατροφή, καλή φυσική κατάσταση, νοσηρότητα, διατροφή τρίτης ηλικίας.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Δενδρινού Ανδρέα 6, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Msc Αθλητική Διατροφή
Διαιτολόγος
Σαμαρά Σπύρου 2, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Σιδέρη Αριστοτέλη 31, Όπισθεν Πανεπιστημίου, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Στο γραφείο γίνεται ανάλυση σύστασης σώματος(βάρος, ποσοστό ολικού λιπους, σπλαχνικού λίπους, μεταβολικής ηλικίας, μυικής μάζας κ.α Επιπλέον γίνεται σύνταξη εξατομικευμένων διαιτολογίων για απώλεια βάρους, εγκυμοσύνη,αθλητές και πρωταθλητές και για όλες τις παθολογικές καταστάσεις όπως σακχαρώδης διαβήτης, δυσλιπιδαιμίες κ.α.
Δεσύλλα Σταματίου 12, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Σωματομετρήσεις (λιπομέτρηση, μέτρηση Β.Μ), διατροφική εκπαίδευση και έλεγχος βάρους, διατροφική υποστήριξη σε κλινικές παθήσεις (παχυσαρκία, σακχ.διαβήτης, καρδιαγγειακά νοσήματα), εγκυμοσύνη, θηλασμός, εμμηνόπαυση, αθλητική διατροφή, διατροφή αντιγήρανσης, παιδική παχυσαρκία, αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς.
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ανδρεάδη Ανδρέα 5, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Λιπομέτρηση, μέτρηση σπλαχνικού λίπους, υπέρηχος τοπικού λίπους, μέτρηση βασικού μεταβολισμού, μέτρηση αεροβικής ικανότητας.
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
       
Η αύξηση της παχυσαρκίας μεγαλώνει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πάρα πολλά ανθυγιεινά φαγητά και συνήθως δεν ακολουθούμε ένα διαιτολόγιο με υγιεινές επιλογές. Έτσι πολλοί άνθρωποι δυσανασχετούν με το περιττό βάρος και προσπαθούν να αδυνατίσουν.
Κάποιοι μπορεί να επιλέξουν να ακολουθήσουν εξαντλητικές δίαιτες πιστεύοντας πως θα χάσουν πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα, ή ακόμα και να δοκιμάσουν τεχνικές με βάση τις οποίες κόβουν γεύματα πιστεύοντας ότι έτσι θα αδυνατίσουν εύκολα.
Δυστυχώς, οι περισσότερες από αυτές τις δοκιμές δε πετυχαίνουν, καθώς το άτομο δεν ακολουθεί ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο με αποτέλεσμα να πεινάει και έτσι να εμπίπτει σε διατροφικούς πειρασμούς.

Η καλύτερη επιλογή για να καταφέρουμε να απαλλαχθούμε μόνιμα από τα περιττά κιλά, είναι να ζητήσουμε τη συμβουλή ενός διαιτολόγου σε Κέρκυρα. Οι λόγοι για να απευθυνθούμε σε κάποιον ειδικό διατροφής, είναι πολλοί:

1) Οι διαιτολόγοι δημιουργούν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, ανάλογα με τις ανάγκες και τις διατροφικές συνήθειες του καθενός. Διαφορετικό πρόγραμμα για παράδειγμα θα ακολουθήσει ένας άντρας, διαφορετικό μια γυναίκα και φυσικά εντελώς διαφορετικό ένα παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα παχυσαρκίας και έχει κριθεί απαραίτητη η μείωση των κιλών του.

2) Ο διαιτολόγος θα μας βοηθήσει όχι μόνο να χάσουμε βάρος, αλλά και να ακολουθήσουμε και να διατηρήσουμε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Συμβάλλει δηλαδή, στο να γίνει συνήθεια η υγιεινή διατροφή και όχι αγγαρεία απλώς για την απώλεια των περιττών κιλών.

3) Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια των περιττών κιλών αλλά και η διατήρηση του βάρους σε βάθος χρόνου. Οι διαιτολόγοι μας δείχνουν πώς να διατηρήσουμε το επιθυμητό μας βάρος, διανύοντας ένα χρονικό διάστημα στο οποίο κάνουμε συντήρηση των κιλών μας.


Ανεξάρτητα από την απώλεια κιλών, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους είναι πιθανόν τα επισκεφτούμε έναν διαιτολόγο:

1) Αύξηση του βάρους/ Αύξηση Μυϊκής Μάζας: Περιπτώσεις που κάποιος θέλει να αυξήσει τη μυϊκή του μάζα και πρέπει να ακολουθήσει εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

2) Διατροφή Εγκυμοσύνης / Διατροφή Θηλασμού: Συγκεκριμένες οδηγίες για σωστή διατροφή κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού, έτσι ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες συγκεκριμένωων θρεπτικών συστατικών.

3) Κλινικές Παθήσεις: Εξατομικευμένη διατροφή για άτομα με κάποια κλινική πάθηση, όπως πχ ο διαβήτης.


Οποιοσδήποτε λοιπόν και εάν είναι ο λόγος επίσκεψης, δε μένει παρά να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους διαιτολόγους σε Κέρκυρα.
Ο κοροναϊός είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό θέμα συζήτησης, παντού. Όμως, ακόμα ξέρουμε πολύ λίγα γι’ αυτόν, για το πώς θα προφυλαχθούμε και πως θα τον αντιμετωπίσουμε. Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, δεν υπάρχει κάποιο τρόφιμο ή συμπλήρωμα διατροφής που αποδεδειγμένα μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσουμε από το COVID2019. Ωστόσο, το να έχουμε ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα, μπορεί να μας βοηθήσει στην αντιμετώπιση, όπως και σε όλες τις ιώσεις. Σύμφωνα λοιπόν με τον British Dietetic Association, μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να βελτιώσει την ψυχολογία μας. Η διατροφή αυτή περιλαμβάνει: 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα. Ιδανικά, θέλουμε τα φρούτα και λαχανικά που θα καταναλώσουμε, να έχουν διαφορετικά χρώματα, ώστε να προσλάβουμε ποικιλία αντιοξειδωτικών ουσιών. Τρόφιμα που αποτελούν καλές πηγές πρωτεΐνης, όπως για παράδειγμα κρέας, ψάρι και θαλασσινά, γαλακτοκομικά. Τρόφιμα που αποτελούν καλές πηγές σιδήρου, όπως
Η κα. Μίαρη Παναγιώτα, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, μας εξηγεί πως τα πιστεύω μας κατα τη διάρκεια της δίαιτας μας μπορούν να επηρεάσουν και να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα... Αρχικά χρειάζεται να δοθεί μια ερμηνεία για το τι είναι η «πεποίθηση», ενώ στη συνέχεια θα κατανοήσετε με ποιόν τρόπο εμπλέκεται στην προσπάθειά μας να χάσουμε λίπος, και με ποιόν τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας  ώστε να αλλάξει τις αρνητικές πεποιθήσεις που στέκονται εμπόδιο στην προσπάθειά μας. Η «πεποίθηση» είναι η απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτό που πιστεύει ή ισχυρίζεται κανείς ισχύει πραγματικά, ενώ στο σύνολό τους οι πεποιθήσεις αποτελούν το σύνολο των αρχών στις οποίες καθένας πιστεύει με σταθερότητα.  Για παράδειγμα, μια πεποίθηση η οποία μπορεί να συνδέεται με την διατροφή και η οποία στέκεται εμπόδιο στην προσπάθειά μας για δίαιτα μπορεί να είναι η εξής: «Έφαγα περισσότερο φαγητό από όσο έπρεπε, συνεπώς χάλασα τη δίαιτα, άρα αφού την χάλασα δεν έχει νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ…» και ως εκ
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Διαιτολόγοι Κέρκυρας Διαιτολόγοι