Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Διαιτολόγοι Χανιά

: 15 αποτελέσματα
Κνωσσού 30Α, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι

Έλεγχος Βάρους

 • Μείωση βάρους -
 • Αύξηση βάρους Διατροφή ανάλογα με το στάδιο της ζωής: -
 • Παιδική/Εφηβική ηλικία -
 • Εγκυμοσύνη -
 • Θηλασμός -
 • Εμμηνόπαυση -
 • Τρίτη ηλικία

Διατροφική Αντιμετώπιση Παθολογικών Καταστάσεων:

 • Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 1 και 2 -
 • Γαστρεντερολογικά (Νόσος του Crohn, Ευερέθιστο έντερο, Κολίτιδα, Δυσκοιλιότητα) -
 • Δυσανεξίες (γλουτένη, λακτόζη) -
 • Στομίες και παρεντερική διατροφή -
 • Αναιμίες -
 • Υπέρταση -
 • Χοληστερίνη -
 • Καρδιαγγειακά -
 • Ουρική Αρθρίτιδα

Αθλητική διατροφή:

 • Βελτιστοποίηση απόδοσης αθλητών -
 • Αύξηση μυϊκής μάζας -
 • Προετοιμασία αγώνων

Βελτίωση της ποιότητας ζωής:

 • Διατροφική εκπαίδευση -
 • Διατροφή για χορτοφάγους (vegetarian και vegan) -
 • Τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς
Κύπρου 2, Χανιά, 73132, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι
Αντιμετώπιση Παθολογικών - (Υπέρταση, Καρδιοπάθειες, Ζαχαρώδης Διαβήτης) - και μη Παθολογικών Περιστατικών - (Αθλητική Διατροφή, Παχυσαρκία ενηλίκων-παιδιών- Εγκυμονούσες) - Ανθρρωπομετικές εξετάσεις - (Ανάλυση Μεταβολισμού Ηρεμίας - Βασικού Μεταβολισμού) Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος - (Λιπώδης Μάζα - Μυική Μάζα - Σπλαχνικό Λίπος - Ενυδάτωση) - Η Διαιτολογική Μονάδα “ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ’’ Χανίων διαθέτει προηγμένες Υπηρεσίες και διαγνωστικό εξοπλισμό υψηλού επιπέδου, αντιμετωπίζοντας ολοκληρωμένα και με την ασφάλεια των πιο σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων τα πλέον σύνθετα προβλήματα που απαιτούν υπεύθυνο διατροφολογικό χειρισμό. - Τα προγράμματα διατροφής απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες (παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, ηλικιωμένοι) για φυσιολογικές ή παθολογικές καταστάσεις.
Διαιτολόγος
Κόρακα 39, Πλησίον Πλατείας 1866, Χανιά, 73135, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Μητσοτάκη 39, Χανιά, 73132, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Βερνάρδου Εμμανουήλ 10, Χανιά, 73133, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι
Ενήλικη και παιδική παχυσαρκία, αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων. Εγκυμοσύνη και θηλασμός, διατροφή αθλητών, μέτρηση μεταβολισμού, λιπομέτρηση.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Σφακίων 10-12, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι
Εξατομικευμένα προγράμματα διάτροφης με βάση τη μεσογειακή διατροφή, ανθρωπομετρία, λιπομέτρηση, μέτρηση βασικού μεταβολισμού.
Διαιτολόγος
Δωδεκανήσου 13, Χανιά, 73132, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Μάντακα Αναγνώστου 104, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Περίδου 9, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Σκουλά Νικολάου 13-15, Χανιά, 73135, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι
Μανουσογιαννάκηδων 1 & Σκαλίδη, Κτήριο Β - 4ος Όροφος, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Πειραιώς 1, Χανιά, 73131, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Αποκορώνου 50, Χανιά, 73135, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Παπανδρέου Ανδρέα 36, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ιωνίας 26, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Διαιτολόγοι
Ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής για: παχυσαρκία και έλεγχο βάρους, κλινικές καταστάσεις όπως σακχαρώδη διαβήτη, υπέρταση , καρδιαγγειακά νοσήματα, παθήσεις γαστρεντερικού συστήματος, υποθρεψία κ.α., κύηση και θηλασμός, άτομα με αυξημενη φυσική δραστηριότητα και αθλητές, παιδιά και εφήβους, αλλαγή διαιτητικής συμπεριφοράς.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Η αύξηση της παχυσαρκίας μεγαλώνει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πάρα πολλά ανθυγιεινά φαγητά και συνήθως δεν ακολουθούμε ένα διαιτολόγιο με υγιεινές επιλογές. Έτσι πολλοί άνθρωποι δυσανασχετούν με το περιττό βάρος και προσπαθούν να αδυνατίσουν.
Κάποιοι μπορεί να επιλέξουν να ακολουθήσουν εξαντλητικές δίαιτες πιστεύοντας πως θα χάσουν πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα, ή ακόμα και να δοκιμάσουν τεχνικές με βάση τις οποίες κόβουν γεύματα πιστεύοντας ότι έτσι θα αδυνατίσουν εύκολα.
Δυστυχώς, οι περισσότερες από αυτές τις δοκιμές δε πετυχαίνουν, καθώς το άτομο δεν ακολουθεί ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο με αποτέλεσμα να πεινάει και έτσι να εμπίπτει σε διατροφικούς πειρασμούς.

Η καλύτερη επιλογή για να καταφέρουμε να απαλλαχθούμε μόνιμα από τα περιττά κιλά, είναι να ζητήσουμε τη συμβουλή ενός διαιτολόγου σε Χανιά. Οι λόγοι για να απευθυνθούμε σε κάποιον ειδικό διατροφής, είναι πολλοί:

1) Οι διαιτολόγοι δημιουργούν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, ανάλογα με τις ανάγκες και τις διατροφικές συνήθειες του καθενός. Διαφορετικό πρόγραμμα για παράδειγμα θα ακολουθήσει ένας άντρας, διαφορετικό μια γυναίκα και φυσικά εντελώς διαφορετικό ένα παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα παχυσαρκίας και έχει κριθεί απαραίτητη η μείωση των κιλών του.

2) Ο διαιτολόγος θα μας βοηθήσει όχι μόνο να χάσουμε βάρος, αλλά και να ακολουθήσουμε και να διατηρήσουμε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Συμβάλλει δηλαδή, στο να γίνει συνήθεια η υγιεινή διατροφή και όχι αγγαρεία απλώς για την απώλεια των περιττών κιλών.

3) Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια των περιττών κιλών αλλά και η διατήρηση του βάρους σε βάθος χρόνου. Οι διαιτολόγοι μας δείχνουν πώς να διατηρήσουμε το επιθυμητό μας βάρος, διανύοντας ένα χρονικό διάστημα στο οποίο κάνουμε συντήρηση των κιλών μας.


Ανεξάρτητα από την απώλεια κιλών, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους είναι πιθανόν τα επισκεφτούμε έναν διαιτολόγο:

1) Αύξηση του βάρους/ Αύξηση Μυϊκής Μάζας: Περιπτώσεις που κάποιος θέλει να αυξήσει τη μυϊκή του μάζα και πρέπει να ακολουθήσει εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

2) Διατροφή Εγκυμοσύνης / Διατροφή Θηλασμού: Συγκεκριμένες οδηγίες για σωστή διατροφή κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού, έτσι ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες συγκεκριμένωων θρεπτικών συστατικών.

3) Κλινικές Παθήσεις: Εξατομικευμένη διατροφή για άτομα με κάποια κλινική πάθηση, όπως πχ ο διαβήτης.


Οποιοσδήποτε λοιπόν και εάν είναι ο λόγος επίσκεψης, δε μένει παρά να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους διαιτολόγους σε Χανιά.
Ο κοροναϊός είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό θέμα συζήτησης, παντού. Όμως, ακόμα ξέρουμε πολύ λίγα γι’ αυτόν, για το πώς θα προφυλαχθούμε και πως θα τον αντιμετωπίσουμε. Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, δεν υπάρχει κάποιο τρόφιμο ή συμπλήρωμα διατροφής που αποδεδειγμένα μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσουμε από το COVID2019. Ωστόσο, το να έχουμε ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα, μπορεί να μας βοηθήσει στην αντιμετώπιση, όπως και σε όλες τις ιώσεις. Σύμφωνα λοιπόν με τον British Dietetic Association, μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να βελτιώσει την ψυχολογία μας. Η διατροφή αυτή περιλαμβάνει: 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα. Ιδανικά, θέλουμε τα φρούτα και λαχανικά που θα καταναλώσουμε, να έχουν διαφορετικά χρώματα, ώστε να προσλάβουμε ποικιλία αντιοξειδωτικών ουσιών. Τρόφιμα που αποτελούν καλές πηγές πρωτεΐνης, όπως για παράδειγμα κρέας, ψάρι και θαλασσινά, γαλακτοκομικά. Τρόφιμα που αποτελούν καλές πηγές σιδήρου, όπως
Η κα. Μίαρη Παναγιώτα, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, μας εξηγεί πως τα πιστεύω μας κατα τη διάρκεια της δίαιτας μας μπορούν να επηρεάσουν και να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα... Αρχικά χρειάζεται να δοθεί μια ερμηνεία για το τι είναι η «πεποίθηση», ενώ στη συνέχεια θα κατανοήσετε με ποιόν τρόπο εμπλέκεται στην προσπάθειά μας να χάσουμε λίπος, και με ποιόν τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας  ώστε να αλλάξει τις αρνητικές πεποιθήσεις που στέκονται εμπόδιο στην προσπάθειά μας. Η «πεποίθηση» είναι η απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτό που πιστεύει ή ισχυρίζεται κανείς ισχύει πραγματικά, ενώ στο σύνολό τους οι πεποιθήσεις αποτελούν το σύνολο των αρχών στις οποίες καθένας πιστεύει με σταθερότητα.  Για παράδειγμα, μια πεποίθηση η οποία μπορεί να συνδέεται με την διατροφή και η οποία στέκεται εμπόδιο στην προσπάθειά μας για δίαιτα μπορεί να είναι η εξής: «Έφαγα περισσότερο φαγητό από όσο έπρεπε, συνεπώς χάλασα τη δίαιτα, άρα αφού την χάλασα δεν έχει νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ…» και ως εκ