Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γυμναστήρια Ηράκλειο

: 38 αποτελέσματα
Αρτέμιδος 9, Ηράκλειο, 71410, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
  • Crossfit -
  • Ολυμπιακή Άρσης Βαρών -
  • Trx -
  • Aerial yoga -
  • Ving Tsun
Φρίξου 12, Μεσαμπελιές, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Ένας άριστα εξοπλισμένος χώρος κατάλληλο για CrossFit, TRX, KRAV MAGA και Fitness Training, ο πιστοποιημένος και άρτια καταρτισμένος Μανώλης Σταυρουλάκης, ο οποίος κατέχει τον τίτλο του CrossFit Coach-TRX Representative Trainer-Personal Trainer-KRAV MAGA Instructor (Civilian, women’s and kid’s)-Manager & Kettlebell Instructor of Crete, θα αναλάβει την εκγύμναση κάθε ενδιαφερόμενου με απόλυτη ασφάλεια και μεθοδικότητα. - Η γυμναστική προσαρμόζεται στις ανάγκες του αθλούμενου, με τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για τον κάθε ένα χωριστά, με βάση τους διαφορετικούς στόχους και το επίπεδο φυσικής κατάστασής του, για αποκατάσταση, ενδυνάμωση, αποθεραπεία, υπερτροφία, απώλεια λίπους και αδυνάτισμα. Επιπλέον, διατίθενται ειδικά προγράμματα για αρχαρίους, εγκύους και πρόσφατα αποθεραπευμένους, προχωρημένους ή αθλητές.
Pilates - Aerial Yoga - Personal Training - TRX - Zumba - Functional Training - Solarium - Γυμναστική για Εγκύους
Ικάρου 9, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Τρικούπη Χαριλάου 7, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Personal Training - Cross Training - Functional Training - Pilates - Yoga
Personal training and small group classes. Cross training, functional training, pilates, yoga.
Personal Trainer
Δώνου Μάρκου 9, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Λυκείου 28, Ηράκλειο - Κορώνη Μαγαρά, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Πρώην Asana
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κέντρο Σωματικής Ευεξίας
Λεωφόρος Ιωνίας 110, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Ελεύθερα βάρη, αερόβια μηχανήματα, ομαδικά προγράμματα, small group training(trx,cross training,fbi) Indoor cycling, διαιτολικό - διατροφολογικό τμήμα.
Personal Trainer - Pilates
Μαβίλη Λορέντζου 4, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Personal training, sport performance.
Studio Pilates
Λεωφόρος Παπανδρέου Ανδρέα 18, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Studio Pilates
Δαιδάλου 6, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Στεργιογιάννη 2 & Νικολαΐδη Στεφάνου, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Γυμναστήριο μόνο για γυναίκες.
Λευθεραίου 18, Ηράκλειο - Μασταμπάς, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Θαλήτα 13 & Λαχανά, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Pilates - Personal Trainer
Σίνα 4, Ηράκλειο - Πόρος, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Ζumba, pilates, personal trainer, cross training, όργανα γυμναστικής.
Κνωσσού 184, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Studio Yoga - Pilates
Ούλωφ Πάλμε 136, Ηράκλειο, 71410, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Υπηρεσίες Personal Training
Εθνομαρτύρων 37, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
TRX
Θεοφάνους & Πετρακογιώργη, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Studio Pilates
Κόδρου 17, Ηράκλειο, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Σμπώκου Βασιλείου 76, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
       
Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσουμε γυμναστήριο και να κάνουμε αυτό το δώρο στο σώμα μας και στην υγεία μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η καθιστική ζωή καθιστούν απαραίτητο το να προσθέσουμε τη γυμναστική στην καθημερινότητα μας.

Στα γυμναστήρια σε Ηράκλειο θα βρείτε:

- «Κλασσικό» Γυμναστήριο: Γυμναστήρια που διαθέτουν όργανα, βάρη και μπορείτε να πάτε για να ακολουθήσετε ελεύθερο πρόγραμμα, ή πρόγραμμα με την καθοδήγηση γυμναστή. Ενημερώνεστε για το ποιες μέρες και ώρες παραμένει ανοιχτό το γυμναστήριο που θα επιλέξετε και συνήθως μπορείτε να πάτε όσες φορές θέλετε βάση της συνδρομής σας.

- Γυμναστήρια με ομαδικά προγράμματα: Υπάρχουν πολλοί χώροι γυμναστικής, στους οποίους εκτελούνται προγράμματα γυμναστικής όπως cross training, functional training, συγκεκριμένα προγράμματα που στοχεύουν στους γλουτούς και στην κοιλιά κλπ. Μπορείτε να διαλέξετε τα προγράμματα που σας ταιριάζουν, ανάλογα με τους στόχους που έχετε θέσει για το σώμα σας. Επίσης, συνήθως τα κλασσικά γυμναστήρια διαθέτουν και ομαδικά προγράμματα, όπου με μια μικρή επιβάρυνση (αν και πολλές φορές συμπεριλαμβάνονται στην τιμή) μπορείτε να τα παρακολουθήσετε.

- Παθητική Γυμναστική: Πολλά γυμναστήρια διαθέτουν μηχανήματα παθητικής γυμναστικής, όπως power plate, τα οποία ειδικεύονται στη διάλυση του λίπους, τη σύσφιξη και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους με τη χρήση ηλεκτρισμού για τη διέγερση των μυών. Η σωστή στάση του σώματος είναι απαραίτητη και γι’ αυτό πρέπει να υποδεικνύεται από τον γυμναστή.

- Ατομικά Προγράμματα Διατροφής: Σε πολλά γυμναστήρια, ανάλογα με τους στόχους του καθενός για την απώλεια βάρους, το κάψιμο λίπους ή την αύξηση της μυϊκής μάζας μπορεί να δοθεί και κάποιο εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.


Δε μένει λοιπόν παρά να επιλέξετε ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια σε Ηράκλειο ώστε να ξεκινήσετε την άσκηση για να αποκτήσετε ένα προσεγμένο σώμα.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς